Kundcase IT-tjänster

Hamnen

Hamnen är ett magasin utvecklat i Joomla och migrerat till WordPress. När Datadelen Hosting Center tog över driften så var det en Joomla-sida där nyheter publicerades och artiklar skrevs.

TJÄNSTER: 
#DRIFT #SUPPORT 

BRANSCH: 
#NYHETER #BÅTLIV

Uppdraget

Hamnens webbplats (Kapten Media) behövde en pålitlig driftspartner. Partnern behövde bistå med rådgivning, support och underhåll men också hur besökaren upplever webbplatsen. Det behövde också någon som kunde övervaka och se till att webbplatsen är så tillgänglig som möjligt för besökarna. 

Processen

PROOF OF CONCEPT
I och med att webbplatsen utvecklats med nya funktioner och tjänster så flyttades den över till WordPress. Webbplatsen har idag tusentals besökare om dagen. Besökarna använder prenumerationstjänster där tester, artiklar och video publiceras. 


Utveckling, test, leverans och underhåll

Datadelen Hosting Center gör hela tiden anpassningar för att se till att webbplatsen alltid fungerar, är säker, övervakad samt har support. Allt eftersom webbplatsen utvecklas behöver också den plattform som den driftas på också utvecklas så att de tjänster som erbjuds fungerar för hamnens besökare.

Hamnen använder en otroligt modern miljö där applikationen kan skalas ut och skalas om beroende på trafik, påfrestningar och eventuella störningar. 

Projektresultat

Datadelen Hosting Center vill i alla lägen erbjuda den bästa driften till sina kunder. Drift som är kostnadseffektiv, säker, stabil och utvecklande för kundens verksamhet. Vi levererar därför de moderna lösningarna som garanterar den teknologi som leder till kostnadsbesparingar hos våra kunder. Vi ger alltid råd och tips på hur applikationer kan förbättras för att minska eventuella kostnader i driftmiljö.

ÖKAD EFFEKTIVITET 98%
FORTNOX INTEGRATION 100%
REACT WEBB ADMINISTRATION 98%
GustavMorin2

Gustav Morin
Projektledare
Kapten Media AB

Datadelen sköter driften till siten Hamnen.se och vi på Kapten Media AB är väldigt nöjda. Driften är kostnadseffektiv, säker, stabil och utvecklande för vår verksamhet. Datadelen är lyhörda och löser eventuella problem snabbt. ”

”Hamnen.se har genom Datadelen en väldigt modern miljö som passar oss i avseende på trafik, påfrestningar och eventuella störningar. Webbplatsen har mellan 10-80 tusen besökare dagligen.”

Rulla till toppen