Kundcase E-handel

Hemberga

Hemberga dryckesgrossisten behövde en E-handel och ett ordersystem för att underlätta sin affär. Kunden hade redan försökt komma i mål med sin E-handel med en annan leverantör och det hade inte gått vägen.

TJÄNSTER: 
#EHANDEL #WEBBUTVECKLING

BRANSCH: 
#GROSSIST #DRYCK

Uppdraget

När Datadelen fick uppdraget 2020 var en del funktioner inte optimalt utvecklade och andra saknades helt. Det fanns t.ex. problem med ’cashade’ priser så att ett pris fanns i Hembergas affärssystem och ett annat i shopen. Datadelens uppdrag för Hemberga har sedan dess varit att säkerställa funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet för kunden och kundens kunder.

Processen

PROOF OF CONCEPT

Datadelen kom in sent i processen. Proof of Concept har redan framtaget, testat och klart. Hemberga hade redan ett system färdigt för produktion när de kom till Datadelen. 

UX och Design

Befintlig UX och design fanns när Datadelen tog över utveckling och design av system.

Utveckling, test, leverans och underhåll

Efter att Datadelen tog över systemet har vi levererat funktionalitet och tester. Vi gör kontinuerligt underhåll som inkluderar uppdateringar för ökad säkerhet, förvaltning av funktioner samt leverans av nya funktioner.

Projektresultat

Efter at Datadelen tog över projektet så var kunden väldigt nöjd med vårat arbetssätt och våra säkra leveranser. Vi är lyhörda och förstår vad kunden menar. Kunden har varit med oss sedan 2020.

ÖKAD EFFEKTIVITET 98%
FORTNOX INTEGRATION 100%
REACT WEBB ADMINISTRATION 98%
WictorIsaksson1

Wiktor Isaksson 
Projektledare
Hemberga Dryckesgrossisten

Rulla till toppen