Hemservice

Behöver du hjälp med din dator, nätverk eller andra IT-relaterade problem? Vi på Datadelen är experter inom branschen och erbjuder professionell IT-hemservice för att lösa dina tekniska utmaningar.

Få personlig IT-support direkt i ditt hem!

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap står våra tekniker redo att hjälpa dig med allt från datorreparation och nätverksproblem till installation av programvara och säkerhetskopiering. Vi förstår att dina IT-behov kan vara akuta och kräva snabb åtgärd. Därför erbjuder vi flexibla bokningstider och snabb respons för att säkerställa att du får den hjälp du behöver, när du behöver den.

Populära tjänster

Nedan finner du de tjänster vi erbjuder för fastpris, priserna visas efter RUT-avdrag

Installation utav TV-box​

Vi konfigurerar din nya IPTV-box, Chromecast, AppleTV m.m.​

499 kr
 • Listobjekt #3

Klar för start på plats

Har du köpt en ny dator men inte klarat av konfigurationen?

999 kr
 • Listobjekt #3

Årlig datorservice

Har datorn börjat överhetta eller börjat bli långsam?

999 kr
 • Listobjekt #3

Backup på plats

Har din dator kraschat med alla dina filer? Låt oss hjälpa dig rädda alla din viktiga information!

999 kr
 • Listobjekt #3

Installation av Meshnätverk

Saknar du täckning i ditt hem när det gäller trådlöst nätverk? Med installation av Mesh-nätverk kan vi hjälpa dig att få ett stabilt och pålitligt nätverk i varje rum i ditt hem.

699 kr
 • Listobjekt #3

Installation av spelkonsol

Vi kan hjälpa dig att installera din spelkonsol på ett enkelt och smidigt sätt så att du kan börja spela direkt.

599 kr
 • Listobjekt #3

RUT-Avdrag

Genom att använda våra tjänster hemma hos dig kan du dessutom dra fördel av RUT-avdraget. Det innebär att privatpersoner endast betalar halva arbetskostnaden för de IT-tjänster vi utför i ditt hem, vilket gör det både enkelt och ekonomiskt fördelaktigt att få professionell IT-hjälp direkt på plats.

Installation av TV med väggfäste

Har du svårt att få bra wifi-täckning i ditt hem? Låt oss hjälpa dig att korrekt installera din router för att få en stabil och snabb internetuppkoppling i varje rum i ditt hem.

899 kr
 • Listobjekt #3

Routerinstallation

Få en professionell installation av din TV med väggfäste för att få en optimal tittarupplevelse och frigöra plats i ditt rum.

599 kr
 • Listobjekt #3

Ominstallation dator på plats

Behöver din dator en nystart? Vi erbjuder en ominstallation av dator på plats för att hålla den i toppskick, samt förbättra prestanda och säkerhet

999 kr
 • Listobjekt #3

Säkerhetscheck på plats

Är du orolig för att din dator eller nätverk kan vara utsatt för säkerhetshot? Vi erbjuder en säkerhetscheck på plats för att hjälpa dig att identifiera och lösa eventuella säkerhetsproblem.

799 kr
 • Listobjekt #3

Skrivarinstallation på plats

Har du precis köpt en ny skrivare och vill inte besväras med installationen? Vi erbjuder en skrivarinstallation på plats för att göra det enkelt för dig

599 kr
 • Listobjekt #3
Rulla till toppen