Vi har mer än 20 års erfarenhet av IT-projekt. Vår bredd gör att vi kan bli er helhetsleverantör inom digitalisering.

Apputveckling

01

Är det dags att utveckla ert affärsområde?
Datadelen är en lyhörd partner med tekniska lösningar i framkant och vi hjälper er förverkliga er digitala och affärsmässiga strategi. De applikationer som Datadelen utvecklar uppfyller de behov i de affärsprocesser som våra kunder behöver utveckla, digitalisera och effektivisera. För att nå dit tillsammans så projektplanerar, estimerar, designar och levererar vi. Givetvis med teknisk och affärsmässig support under hela resan.

Många av de applikationer vi utvecklar publiceras både till Google Play och App Store och har ofta en administrativ applikation på webben.

E-handel

02

Når din försäljning ut till varje potentiell kund?
Datadelen skräddarsyr lösningar inom E-handel så att ni och era produkter/tjänster hamnar affärsmässigt i fokus- och vi är experter på det.

Vår filosofi är att det ska vara enkelt, effektivt och lönsamt att driva e-handel och för att nå dit så behövs mer än bara försäljning. Vi integrerar därför våra E-handelslösningar med ert affärssystem så att det blir enklare att sköta allt var det gäller bokföring, logistik och fakturering. Vi hjälper både små som stora företag att nå ut med sin försäljning och ta del av marknaden världen över.

Exempel på nöjda kunder/väl utförda uppdrag inom e-handel.

Installation

04

Är ni i behov av att ny hårdvara eller uppdatera eran befintliga?

Vi bygger data-, tele- och fibernät i industri- och kontorsmiljö. Vi hjälper till med nätverkslösningar och vad man bör tänka på inför framtida behov. Vi hjälper också till med mjukvaruinstallationer genom våra samarbetsparters (Microsoft SPLA-partner, HP-partner, etc). Installationsavdelningen är verksamma i hela Mälardalen och jobbar med kvalitativa helhetslösningar till både större och mindre företag.

WiFi lösningar hjälper vi till att ta fram om så önskas som ett komplement till det fasta nätverket.

Idag ansluts det mesta till nätverk och internet och det ställer höga krav på hur nätverk är byggda och konfigurerade.
Datadelen bygger upp ert nya datanätverk eller uppdaterar ert gamla. Vi levererar, installerar och underhåller datorer, nyttoprogram och servrar. Era hård- och mjukvarumässiga behov och står i fokus för oss. Tveka inte att kontakta oss för konsultation vare sig det gäller installation, service, uppgradering, felsökning eller helhetslösningar.

Vi hjälper er hitta vad som är rätt för er och er affär.

Webbdesign

03

Är er organisations webbplats optimal, saknar den rätt funktioner eller finns inte webbplatsen alls idag?

Er webbplats är företagets skyltfönster. Den är väldigt ofta den första chans du har att presentera din organisation för en potentiell ny kund.

Tillsammans med Datadelen får din organisation en unik och snygg webbplats med kundvänliga funktioner. Datadelen designar, bygger och hostar företags- och organisationers hemsidor. Med Datadelen som webbpartner har din webbplats kontinuerlig support- så att du som partner till oss alltid har en säker uppdaterad upplevelse med aktuella bilder och innehåll.

Exempel på nöjda kunder/väl utförda uppdrag inom webb.

What We Do

We work on awesome projects with etiam sed pharetra.

Digital Experiences

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

Vision & Innovation

We merge Advertising and Marketing to engage lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

Rulla till toppen